Ефективність і функції пресованого печива

- 2021-11-18-

Ефективність і функціяспресоване печиво
1. Швидко поповнюють фізичні сили. Пресовані печиво характеризуються високою калорійністю, високим вмістом жиру і білка. Вживання шматочка може допомогти швидко поповнити фізичні сили і задовольнити калорії, необхідні людському організму. Калорійність сто грамспресоване печивоеквівалентні 400 грамам білого. Калорійність рису.
2. Спресовані печиво більш голодні. Theспресоване печивомають більш щільну текстуру. Використання розпушувачів знижує вологістьспресоване печиво, і нелегко вбирає воду. Спресоване печиво може доповнити фізичну силу в тому ж обсязі. Толерантний до голоду.
3. Візьміть військовийспресоване печивояк приклад. Вага упаковки становить 500 грамів, а калорійність – 10 000 ккал. Якщо такі калорії споживаються так, як звичайні люди їдять, це шкідливо для людського організму. Тому, вибираючи стиснене печиво, потрібно розрахувати дві калорії, одна – це калорії, які витрачає ваша трудомісткість, а інша – те, що може забезпечити печиво за один раз. Взагалі кажучи, навіть найпоширенішийспресоване печивомають калорії 2021 кДж на мішок, що становить понад 480 калорій, що достатньо, щоб підтримувати середню людину ходити протягом семи годин із середньою швидкістю (близько 70 калорій на годину). Таким чином, вгору і вниз. Підраховано, що для звичайних альпінізмів достатньо їжі раз на дві години. І не рекомендується приймати все відразу. Це розумний спосіб приймати його під час їжі, або він міститься.
спресоване печиво